herbalife.jpg

Herbalife

Herbalife är ett ledande friskvårdsföretag inriktat på att underlätta en sundare livsstil. Bakom alla Herbalifes produkter ligger vetenskaplighet vilket genererar hög kvalité och hög trovärdighet. Herbalifes syn på hållbarhet och naturliga ingredienser gör Herbalife till en självklar samarbetspartner för Boden Fortress. 

www.herbalife.se

ForsvarsMuseumBoden2.jpg

Försvarsmuseum

Bodens Försvarsmuseum är ett modernt museum som visar upp svensk försvarshistoria från 1800-talet och framåt. Försvarsmuseum ingår i SMHA, Sveriges militärhistoriska arv och är en självklar samarbetspartner för Boden Fortress. Tillsammans med Försvarsmuseum erbjuder vi ett unikt tävlingscentrum som redan från start sätter rätt prägel på tävlingen.

http://www.boden.se/bodens-kommun/kultur_forsvarsmuseumboden

p5.jpg

Föreningen P5 är en uppvisningsgrupp i Försvarsmakten och en ideell förening som har målsättningen att bevara det fordonsarv i form av stridsvagnar och pansarskyttefordon, övriga pansarfordon samt bandvagnar av olika slag som använts vid Norrbottens Pansarbataljon. Dessutom bevarar föreningen andra fordon som har tjänstgjort inom Övre Norrlands Militärområde. En unik sak i sammanhanget är att samtliga bevarade fordon är körbara. Föreningen P5 står för ett unikt startskott på tävlingsdagen. Besök gärna hemsidan:

www.foreningenp5.com
 

 

 
ica.jpg

Ica Kvantum Boden bjuder alla deltagare på en banan vid målgång!