RACE-logotype-Black-297px.jpg

RACE

Race.se skapades för att vi helt enkelt saknade en plats där det går att hitta allt som berör Sveriges alla motionslopp. Oavsett om du vill söka efter din nästa utmaning, spara lopp som du är intresserad av eller anmäla dig till lopp, så är vårt mål att du ska hitta det här på Race.se.

Vi har som ambition att bli Sveriges mötespunkt för alla  som vill delta i ett lopp i Sverige, vilket innebär att det du ser på sidan bara är början på vår resa. Målet är att du ska kunna samla dina resultat, anmäla dig till ditt lopp och utmana dina vänner. Allt på ett och samma ställe i en plattform som du kan nå oavsett om du sitter vid en dator, mobil eller surfplatta.

https://www.race.se/home

 
intersport.jpg

Intersport boden

Intersport Boden är en ny samarbetspartner som sponsrar loppet med vätska och energi från leverantören Enervit.

Boden Intersport är en samarbetspartner som har passionen för sport. Ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning.

Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har i...drottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt.

https://www.intersport.se/vara-butiker/Boden

ForsvarsMuseumBoden2.jpg

Försvarsmuseum

Bodens Försvarsmuseum är ett modernt museum som visar upp svensk försvarshistoria från 1800-talet och framåt. Försvarsmuseum ingår i SMHA, Sveriges militärhistoriska arv och är en självklar samarbetspartner för Boden Fortress. Tillsammans med Försvarsmuseum erbjuder vi ett unikt tävlingscentrum som redan från start sätter rätt prägel på tävlingen.

http://www.boden.se/bodens-kommun/kultur_forsvarsmuseumboden

p5.jpg

Föreningen P5 är en uppvisningsgrupp i Försvarsmakten och en ideell förening som har målsättningen att bevara det fordonsarv i form av stridsvagnar och pansarskyttefordon, övriga pansarfordon samt bandvagnar av olika slag som använts vid Norrbottens Pansarbataljon. Dessutom bevarar föreningen andra fordon som har tjänstgjort inom Övre Norrlands Militärområde. En unik sak i sammanhanget är att samtliga bevarade fordon är körbara. Föreningen P5 står för ett unikt startskott på tävlingsdagen. Besök gärna hemsidan:

www.foreningenp5.com
 

 

 
D3DC10BE-99A3-482C-90F7-6DCC2A5D0F0F.png

QUALITY HOTEL BODENSIA

Quality Hotel Bodensia är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell i hjärtat av Boden. Ett modernt och välkomnande stadshotell anpassat efter resenärer som uppskattar kvalité och funktion. Här erbjuds du ett bra boende. varm atmosfär och personal som verkligen bryr sig om dig.

Lobbybaren som ligger belägen vid hotellets receptionen är en självklar mötesplats för såväl inresta som lokalbefolkningen. Här finns enklare tilltugg, tapas, à la carte och en bar som innehåller allt man kan önska.

www.bodensia.se