ForsvarsMuseumBoden2.jpg

Försvarsmuseum

Bodens Försvarsmuseum är ett modernt museum som visar upp svensk försvarshistoria från 1800-talet och framåt. Försvarsmuseum ingår i SMHA, Sveriges militärhistoriska arv och är en självklar samarbetspartner för Boden Fortress. Tillsammans med Försvarsmuseum erbjuder vi ett unikt tävlingscentrum som redan från start sätter rätt prägel på tävlingen.

http://www.boden.se/bodens-kommun/kultur_forsvarsmuseumboden

p5.jpg

Föreningen P5 är en uppvisningsgrupp i Försvarsmakten och en ideell förening som har målsättningen att bevara det fordonsarv i form av stridsvagnar och pansarskyttefordon, övriga pansarfordon samt bandvagnar av olika slag som använts vid Norrbottens Pansarbataljon. Dessutom bevarar föreningen andra fordon som har tjänstgjort inom Övre Norrlands Militärområde. En unik sak i sammanhanget är att samtliga bevarade fordon är körbara. Föreningen P5 står för ett unikt startskott på tävlingsdagen. Besök gärna hemsidan:

www.foreningenp5.com
 

 

 
D3DC10BE-99A3-482C-90F7-6DCC2A5D0F0F.png

QUALITY HOTEL BODENSIA

Quality Hotel Bodensia är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell i hjärtat av Boden. Ett modernt och välkomnande stadshotell anpassat efter resenärer som uppskattar kvalité och funktion. Här erbjuds du ett bra boende. varm atmosfär och personal som verkligen bryr sig om dig.

Lobbybaren som ligger belägen vid hotellets receptionen är en självklar mötesplats för såväl inresta som lokalbefolkningen. Här finns enklare tilltugg, tapas, à la carte och en bar som innehåller allt man kan önska.

www.bodensia.se